Ennustukset tulevan F1-kauden marssijärjestyksestä käyvät kuumina. Omat arvionsa kauden kymmenestä parhaasta kuljettajasta ovat antaneet niin SuomiF1-sivusto kuin myös Autosport. Brittilehden toimittajakunta äityi perin hurjiin, mutta suomalaisia miellyttäviin ennustuksiin.

Kauden suurimmaksi mestarisuosikiksi Autosport rankkasi Mercedeksen Lewis Hamiltonin. Tallikaveri Valtteri Bottas oli raadin kolmanneksi paras valinta. Toinen suomalainen, Ferrarin Kimi Räikkönen, oli kokonaisrankingissa sijalla kuusi.

Autosportin toimittaja Anthony Rowlinson ei aristellut tuoda mielipidettään esiin. F1 Racing -lehdestäkin tuttu brittitoimittaja pisti Räikkösen oman henkilökohtaisen listansa ykköseksi, eli maailmanmestarisuosikikseen.

– Heitetään pieni ajatusleikki. Sebastian Vettel kaatuu pyörällään kotiloissaan, joutuen jättämään väliin neljä osakilpailua. Tuona aikana Räikkösestä tulee tallin ykköstykki, jonka eteen Ferrari tekee kaikkensa, ja niin Ferrari ja Räikkönen pääsevät lunastamaan talvitestien potentiaalinsa, Rowlinson maalailee.

– Kausi päättyy siihen, että sekä Räikkönen että Ferrari juhlivat maailmanmestaruuksia, kymmenen vuotta viimeisimmästään. Tietenkään niin ei tule tapahtumaan, mutta…Rowlinson päättää.

Bottasta veikattiin korkeimmillaan MM-sarjan toiseksi. Suomalaisen ajotaitoihin luotetaan, mutta moni pelkää hänen joutuvan Hamiltonin aseenkantajaksi.

– Hän on varmasti parempi kuin moni ajattelee, mutta hänellä menee varmasti jonkin aikaa päästä tallin rytmiin kiinni. Hän tulee ajamaan pari hienoa voittoa ja paalupaikkaa, mutta Lewis pystyy voittamaan hänet miesten ensimmäisellä yhteisellä kaudella, Edd Straw veikkaa.