Red Bull -tähti Max Verstappen avasi sanaista arkkuaan liittyen F1-sarjan kuskihuhuihin.

Kuljettajaruletista povataan villliä ensi kauden tuolileikkiin peilaten ja esimerkiksi Fernando Alonsoa ollaan villeimmissä huhuissa viety Red Bullille Sergio Perezin tilalle. Verstappen ei nää tällaisessa spekulaatiossa mitään järkeä.

– Jos minulta kysytään, niin olisihan se outoa kiinnittää 42-vuotias kuljettaja. Red Bullin perinteisiin kuuluu nuoret kuskit ja niiden kouluttaminen itse, toteaa Verstappen PlanetF1-sivuston mukaan.

– En välitä siitä kuka ajaa vierelläni ja olen sen myös sanonut tallille. Uskon aina itseeni ja omasta mielestä olen kaikkien pomo, pamautti kolminkertainen mestari.

Red Bullin johtohenkilöstöön liittyvä kohusaaga on käynnistänyt spekulaation myös Verstappenin omasta tulevaisuudesta, mutta ainakin vielä tällä hetkellä hollantilainen on vakuutellut olevansa Red Bullin mies. Alonson Red Bull -kytköksiin heitti lisälöylyä hiljattain myös saksankielisen Sky Sportsin asiantuntija- sekä entinen F1-kuski Ralf Schumacher.

Christian Horner (Red Bullin tallipäällikkö) on aina ollut erittäin suuri Alonson fani. Red Bullilla on ilmeisesti kulisseissa suuret aikeet tuoda hänet talliin ensi kaudeksi, sanoi Schumacher.

Verstappenilla itsellään ei olisi mitään Alonsoa vastaan, kuten hän on aiemminkin sanonut.

– Tulen Alonson kanssa hyvin toimeen joten ei se olisi ongelma. Yritän vain katsoa tallin tulevaisuutta, mutta loppupeleissä se on Red Bullin päätös, että kuka ajaa missäkin, sanoi maailmanmestari.

LUE MYÖS: Sebastian Vettel harkitsee tosissaan F1-paluuta? – ”Asioita, joita kaipaan”

LUE LISÄÄ