Formula 1 -sarjassa kilpaileva Racing Bulls (ent. AlphaTauri) -talli saattaa olla myytävänä, mikäli on Red Bull -pomo Helmut Markon rivien välistä lukeminen.

Italialaistallin myymisestä oli jo hiljattain huhuja, mutta edessä olikin jälleen vain uusi nimenvaihdos. Red Bull omistaa edelleen tallin, mutta tulevaisuudesta ei ole takeita.

– Siellä on paljon kiinnostuneita osapuolia, mutta se on lopulta osakkeenomistajien päätös. Hinta on korkea, eikä mitään ole päätetty vielä, kommentoi Marko GBblogin mukaan.

Red Bullin sisäisestä valtataistelusta on revitty otsikoita jo pidemmän aikaa, eikä olisi yllätys, jos sisartalli olisi yksi pelinappuloista. Tiimin johto on jakautunut sen Thai-omistajien sekä itävaltalaispuoliskon välille ja muutoksia on nähty runsaasti edellisen puolen vuoden aikana.

Tätä nykyä italialaistalli lienee koko F1-sarjan nimihirviö sen ollessa kokonaisuudessaan Visa Cash App RB. Lyhenteenä siitä käytetään simppelisti RB. Tallin kuljettajina kaasuttelevat Yuki Tsunoda sekä Daniel Ricciardo ja RB majailee tällä hetkellä valmistajien pisteissä kuudentena.

LUE MYÖS: F1-tallin ahdinko syvenee – pahin painajainen toteutui Suzukassa

LUE LISÄÄ