Ferrari-tähti Charles Leclerc jäi vaille vastauksia heikkoon menestykseensä Japanin GP:n aika-ajoissa.

Etenkin yhden kierroksen vauhdistaan tunnettu monacolainen jäi Suzukassa vasta kahdeksanneksi, siinä missä tallikaveri Carlos Sainz löi Leclercin ehtiessä neljänteen lähtöruutuun. Ferrari-kuski kommentoi äimistyneenä aika-ajoaan Sky Sportsille session jälkeen.

– Tämä oli sellainen sessio mitä tulee ehkä kerran kaudessa, eikä se ole hyvä tunne. Kaikki tuntuu hyvältä, balanssi ei ole paljoa pielessä ja pystymme parantamaan joka kerta vähän kerrallaan, aloitti Leclerc.

– Kierroksen lopussa fiilistelet, että oli ihan hyvä kierros, mutta tuloslistaa katsoessa oletkin sekunnin perässä. Yleensä tämän tapahtuessa katsotaan rengasta ja erityisesti sitä kuinka se on saatu oikeaan lämpötilaan.

– Kokeilin tänään monia asioita, mutta mikään ei toiminut, joten minulla ei ole vastauksia, harmitteli Ferrari-kuski.

LUE MYÖS: Lewis Hamilton syttyy Sebastian Vettelin paluulle – ”Mahtava vaihtoehto tiimille”

LUE LISÄÄ