Sky Germany raportoi torstaina Nico Hülkenbergin saaneen kolmen vuoden sopimuksen Audi Sauberilta.

Legendaarinen autovalmistaja Audi saapuu F1-sarjaan valmistajana ottaen Sauberin tallin omaan hallintaansa. Tallin uudelleenbrändäyksen keskiössä on kuljettajakaartin vahvistaminen. Kokenut Hülkenberg sopii kuvaan niin viime aikojen suorituksien kuin myös kansalaisuutensa perusteella.

Hülkenbergin siirto talliin tietää huonoja uutisia Valtteri Bottakselle. Suomalaisen sopimus on katkolla, eikä jatkosopimuksesta ole toistaiseksi tietoa. Sky Germanyn mukaan Audi ei ole kiinnostunut pitämään Bottasta tai talliakaveri Zhou Guanyuta leivissään tämän kauden jälkeen.

Muita ehdokkaita Audille ovat Ferrarilta lähtöpassit saava Carlos Sainz. Myös huippulupaus Théo Pourchaire odottaa mahdollisuutta näyttää kykynsä kuninkuusluokassa.

Bottas itse on ilmaissut halunsa jatkaa Audin projektissa. Suomalainen ajaa Sauberin organisaatiossa kolmatta vuotta.

LUE MYÖS: