F1-sarjassa kilpaileva Alpine-talli kiistää keskiviikkona esiin tulleet myyntihuhut.

Ranskalaistalliin liittyen tipahteli uutisia, joiden mukaan Renault olisi vetämässä johdon seinästä Alpinen F1-hankkeelta surkean suoritustason myötä. Crash.net vastaanotti kuitenkin Alpinelta myöhemmin tiedotteen, jolla ranskalaistiimi kumosi kaikki tallin myymiseen liittyvät huhut.

– Huhut ja tarinat tiimin myymisestä ovat valhetta. Talli ei ole myytävänä, kertoi tallin tiedottaja.

Alpinen alkukausi on ollut katastrofaalisen huono, eikä talli ole neljän ajetun kilpailun jälkeen avannut pistepussiaan. Ranskalaistiimin pudotus on ollut jyrkkä, sillä vielä toissa kaudella he sijoittuivat valmistajien pisteissä neljänneksi ja tallissa asetettiin suuret panokset sekä tavoitteet nousta vieläkin korkeammalle.

Tallin paras sijoitus kuluvalta kaudelta on 13:s tila. Alpinen koko kuskikatras on niin ikään ranskalainen Esteban Oconin sekä Pierre Gaslyn myötä.

LUE LISÄÄ