Aston Martinin konkarikuljettaja Fernando Alonso laukoi Japanin GP:n jälkeen hänelle tyypillisiä kommentteja.

Kokenut espanjalainen kävi Suzukassa kovaa taistoa McLarenin Oscar Piastria sekä hänen takaa hyökännyttä Mercedeksen George Russellia vastaan. Lopulta Alonso veti kolmikosta pisimmän korren ja toi autonsa kuudentena ruutulipulle.

Edellisen osakilpailun päätteeksi Alonso sai tuomaristolta ison aikasakon puolustustaistelustaan Russellia vastaan. Alonson todettiin nostelleen epäurheilijamaisesti brittikuljettajan edessä ja tuomariston mukaan tämä oli syy hänen ulosajolleen. Kokenut kehäkettu joutui Suzukassakin puolustelemaan sijoitustaan, mutta tällä kertaa sääntökirjan mukaan.

Alonsolta udeltiin, että päästikö hän Piastrin tarkoituksella DRS-etäisyydelle, jotta Russellin oma ohittaminen vaikeutuisi hänen hakiessaan ohitusta Piastrista. Alonso ei malttanu pitää mölyjä mahassaan.

– En tiedä mitä sanoisin Australian jälkeen. Ehkä he hylkäävät minut koko sarjasta, pamautti espanjalainen.

LUE MYÖS: Max Verstappenin ylivoimaa Japanissa – talli petti jälleen Valtteri Bottaksen

formularacers

@formularacers_
🚨 | Alonso was asked if he intentionally gave Piastri DRS.

"I don't know what to say, after Australia.

"Maybe they disqualify me from the Championship."

💀 💀

LUE MYÖS