Japanin F1-osakilpailun startista ei selvitty ilman osumia, kun Williamsin Alex Albon sekä RB:n Daniel Ricciardo ottivat yhteen.

Tila loppui kesken avausmutkayhdistelmän jälkeen, eikä kokenut Ricciardo huomannut Albonin yrittävän tunkea keulaansa ulkopuolelle ensimmäisen sektorin s-mutkiin lähestyttäessä. Tuloksena oli kontakti, josta molemmat sinkoutuivat vauhdilla rengasvalleihin.

Kumpikaan kuljettaja ei onneksi loukkaantunut tilanteessa ja kilpailu keskeytettiin välittömästi punaisilla lipuilla. Ratavirkailijat siivoavat parhaillaan tuhoutuneita kilpureita turva-alueelta sekä laittavat rengasvallit kuntoon.

Kilpailu käynnistetään odottelun jälkeen uudestaan lähtöruuduista. Suomalaisittain asemat kohentuivat, kun Valtteri Bottas nousi pari sijaa ja hyökkää uusintastarttiin sijalta 11. Kärjen osalta tilanteessa ei nähty muutoksia.

Jos upotusvideo ei näy laitteellasi, näet sen painamalla tästä.

LUE LISÄÄ