McLarenin F1-tähti Lando Norris vietti villisti vapaapäiviään viime viikonloppuna Amsterdamissa.

Sosiaalisessa mediassa lähti lauantai-iltana kiertämään kuvia brittikuljettajasta, jonka juhlat eivät onnistuneet ongelmitta. Norrisin kasvot oli kääritty siteisiin ja McLaren-kuskin nenässä oli ilmeisesti syvä viiltohaava hänen pudottuaan venejuhlissa kirjaimellisesti nenälleen lasinsirujen päälle.

Norris osallistui Hollannin Amsterdamissa suosittuun King´s Dayn juhlintaan ja F1-tähti oli laittanut vaihteen huoletta vapaalle.

Myös radan puolella Norrisilla on ollut tällä kaudella vauhti vahvasti päällä. Britti on kaasutellut jo kaksi palkintosijaa ja onnistui rikkomaan Red Bull -rintaman edellisessä osakilpailussa Kiinassa sijoittumalla toiseksi.

PlanetF1

@Planet_F1
Oops!

Lando Norris has suffered a facial injury while partying on a boat in Amsterdam. It is thought the McLaren driver cut his nose on broken glass.

Didn't stop him smiling, though!

#F1 #LandoNorris #McLaren

LUE LISÄÄ