Williams-kuljettaja Logan Sargeant toteutti Japanin GP:n avausharjoituksissa juuri sen kauhuskenaarion, jota tallissa ei tälle kisaviikonlopulle toivottu.

Paljon parjattu ja runsaasti ajovirheitä tehnyt jenkkikuski karautti autonsa rengasvalliin ja leikki jäi kesken. Asiassa ei normaalisti olisi mitään suuria otsikoita herättävää, mutta taustalla on Williamsin heikko varaosatilanne, joka eskaloitui jo edellisessä osakilpailussa Australiassa.

Williamsilla ei ole vieläkään vararunkoa valmiina Suzukassa, joten ajohommat ovat jälleen vaarassa mennä sivu suun Sargeantilta. Australian GP:ssä tallin niin sanottu ykköskuski Alex Albon tuhosi oman auton runkonsa ja tiimi teki rajun ratkaisun tuolloin laittaessa hänet Sargeantin autoon ja amerikkalaisen katsojan rooliin.

Williams ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että uusi vararunko on saatavilla vasta noin kuukauden päästä ajettavassa Miamin GP:ssä, joten rajuihin ulosajoihin ei ole varaa. Sargeant teki ajovirheen Dunlop-mutkassa hänen ajautuessaan hieman nurmikon puolelle ja tämän jälkeen hänestä tuli matkustaja. Video tilanteesta alla.

Jos upotus ei näy laitteellasi, näet sen tästä.

LUE LISÄÄ