Suomalainen moottoriurheilukuljettaja Heikki Kovalainen paljasti lauantaina olleensa avosydänleikkauksessa viime viikolla.

Entinen F1-kuljettaja on joutunut olemaan sivussa tositoimista viime vuonna diagnosoidun aortan laajentuman takia. Pitkään kestänyt toipumisprosessi kulminoitui leikkaukseen viime viikolla Tampereella.

Leikkaus sujui Kovalaisen mukaan suunnitelmien mukaisesti. 42-vuotias on jo päässyt kotiin toipumaan.

Kovalaisen leikkaus on kerännyt rutkasti huomiota F1-piireissä. Entinen McLaren-kuljettaja on saanut tukiviestejä laajalta rintamalta, myös entiseltä tallikaverilta Lewis Hamiltonilta.

– Parane pian Heikki, rukoilen puolestasi, Hamilton kommentoi Kovalaisen julkaisemaan videoon.

Myös entiset F1-kuljettajat kuten maailmanmestari Damon Hill sekä konkarikuljettaja Pedro de la Rosa lähettivät suomalaiselle viestejä.

Myös McLarenin entinen viestintäpäällikkö Matt Bishop tuki Kovalaista koskettavalla viestillä.

– On hienoa että Heikki, yksi F1-historian mukavimmista sekä hauskimmista kuljettajista, on toipunut avosydänleikkauksesta. Hän on yksi parhaista ihmisistä kenen kanssa olen työskennellyt. Tsemppiä Heikki, Bishop twiittasi.

Video Kovalaisen tilannepäivityksestä. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Heikki Kovalainen

@H_Kovalainen
Little update regarding the last few months - I was diagnosed with ascending aortic aneurysm which required open heart surgery, and was operated on last week. Now recovery continues at home 👊🏻👊🏻

LUE MYÖS: