Japanin aika-ajot saatiin päätökseen lauantaiaamuna. Red Bullin Max Verstappen nappasi viidennen perättäisen paalupaikkansa. Suzukassa paalupaikka oli jo kolmas. Kärkiaika ei kuitenkaan tullut helpolla. Tallikaveri Sergio Perez jäi vain kuusi sadasosaa tallikaveristaan. Kärkikolmikon täydensi McLarenin Lando Norris.

Ferrarin päivä oli tallille pettymys. Charles Leclercille vauhtia ei tuntunut löytyvän ollenkaan. Monacolaiskuski lähtee vasta ruudusta kahdeksan. Tallikaveri Carlos Sainz onnistui kurvaamaan neljänneksi.

Viidennestä ruudusta lähtee Aston Martinin Fernando Alonso ja kuudennesta Oscar Piastri. Kärkikymmenikön täydensivät George Russell sekä kotiyleisön suosikki Yuki Tsunoda.

Valtteri Bottaksen päivä päättyi toiseen aika-ajoon. Suomalainen lähtee huomiseen koitokseen ruudusta 13.

LUE MYÖS: