Viaplay Group hallitsee Suomessa F1-oikeuksia jatkossakin uuden viisivuotisen sopimuksen myötä, tiedotti yhtiö tiistaina.

Moottoriurheilun kuninkuusluokka näkyy Suomessa, muissa pohjoismaissa sekä Hollannissa kauden 2029 loppuun saakka. Vaikka suomalaisten kuljettajien F1-menestys on ollut viime vuosina laihaa, on laji silti kerännyt suosiota entisestään etenkin pohjoismaissa sekä Hollannissa Max Verstappenin menestyksen myötä. Pelkästään pohjoismaissa vastaanottimien ääreen formulat keräsivät viime vuonna noin 5,5 miljoonaa silmäparia.

Suomessa Viaplayn kattavissa lähetyksissä selostajana toimii Niki Juusela ja koko F1-tiimin asiantuntijoina ovat vaikuttaneet muun muassa Toni Vilander, Mika HäkkinenHeikki KovalainenMika SaloEmma Kimiläinen ja David Coulthard. Paikan päällä pääroolia haastetteluista sekä studioiden emännöinnistä on ottanut pitkään F1-varikoilla pyörinyt toimittaja Mervi Kallio.

Lisätietoa Viaplayn F1-tarjonnasta näet klikkaamalla tästä!

LUE LISÄÄ