Ron Dennisin syrjäyttänyt uusi McLaren-pomo: ”Saan yhdistää kaksi intohimoani”

McLaren Groupin uusi toimitusjohtaja on 45-vuotias Zak Brown. Hän ajoi itsekin kilpaa lukuisissa sarjoissa 1991-2013, mm. Indy Lightsissa, FIA GT:ssä, American Le Mansissa ja monissa muissa kestävyyskilpailuissa.

Brown lähtee innolla uuteen pestiinsä.

– Olen todella ylpeä tästä mahdollisuudesta työskennellä McLaren Technology Groupissa. Kunnioitan ja arvostan todella paljon sitä hienoa työtä, mitä täällä on tähän mennessä tehty. Nyt tehtävämme on ottaa seuraava kehitysaskel, Brown sanoi McLarenin tiedotteessa.

– Olen jo vuosia työskennellyt McLarenin kanssa sponsoriasioissa. Olen ollut vaikuttunut siitä lahjakkuudesta ja kunnianhimosta, mitä työntekijöillämme on. Odotan todella palon, että pääsen osaltani täydentämään tätä joukkoa matkallamme kohti tulevaisuuden menestystä.

– Parasta kaikessa on, että saan nyt yhdistää kaksi suurta intohimoani, moottoriurheilun ja markkinointiosaamisen, Brown sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!