Kimi Räikkönen nauttii selvästi ajastaan Alfa Romeolla. Tallipomo Frederic Vasseur on kertonut tarinan, joka kuvastaa hyvin suomalaiskuljettajan työmoraalia.

Kaikissa kauden kolmessa kilpailussa pisteille ajanut Räikkönen on ollut erittäin vakuuttava alkukauden. Ferrari-vuosia ajoittain vaivannut flegmaattisuus on poissa, kun Räikkönen on saanut keskittyä täysillä kilvanajoon ilman ylimääräistä mediasirkusta.

Vasseur, joka arvostaa suomalaistähteään korkealle, on haltioissaan Räikkösen työmoraalista. Mies paljasti Autosportille Räikkösen olevan täysillä mukana tallin iskukyvyn paremmaksi hiomisessa.

Kimi Räikköselle isoja kehuja tallin sisältä: ”Antaa kaikkensa joka kerta”

Kimi Räikkönen muutettiin Game of Thrones -hahmoksi F1-sarjan PR-tempussa

– Hän kiinnittää huomion jokaiseen pieneenkin yksityiskohtaan. Viime viikolla hän vieraili tallimme tehdastiloilla, ja hän piirsi paperille kuvia uudesta jarrupolkimesta, sillä hän halusi tehdä muutoksia siihen, Vasseur paljastaa.

– Pidin siitä! Tämänkaltainen yksityiskohtiin keskittyminen kertoo hänen sitoutumisestaan, ja se on kunnioitettavaa.

Vasseur heitti tapauksesta myös vitsiä. Hän kertoi, ettei halunnut antaa Räikköselle muutostöihin tarvittavai työkaluja käteen, sillä hän ei halunnut maksaa Räikköselle myös mekaanikontöistä.

Räikkönen tarttui tuumasta toimeen jo talvitesteissä, kun hän korjasi omakätisesti istuintaan (uutinen).

Kimi Räikkönen, supersuosittu F1-tähti – uutiset, palkkatiedot, kypärät, yksityiselämä – tutustu erikoissivuumme Jäämiehestä!