Racing Bulls -tallin kuljettaja Daniel Ricciardo ei pystynyt pidättelemään tuntemuksiaan sunnuntaisen Kiinan GP:n jälkeen.

Kokeneen australialaisen kilpailu tuli päätökseen liian aikaisin, kun Aston Martinin Lance Stroll täräytti juuri ennen turva-autotilanteen uusintalähtöä Ricciardon perään. Stroll syytti tilanteesta Ricciardoa ja väitti hänen menneen yhtäkkiä liikaa jarrulle.

Kokenut konkari rimpuili tilanteen jälkeen vielä pari kierrosta kilpailussa mukana, mutta auton vauriot olivat niin mittavia, että kilpuri oli parempi parkkeerata varikolle. Kilpailun jälkeen Ricciardo onnistui aluksi pysymään rauhallisena haastatteluaitauksessa, kunnes kuuli Strollin syyttävän häntä tapahtuneesta.

– Ilmeisesti minä olen idiootti ja se oli minun vika, joten se saa vereni kiehumaan. Yritän parhaani olla sanomatta mitä haluaisin, mutta voi vi**u sitä kaveria, tuhahti Ricciardo lopulta RaceFeeling -sivuston mukaan.

Stroll onnistui jatkamaan vielä kilpailua, mutta pisteille ei ollut kanadalaisella mitään asiaa. Stroll oli lopulta ruutulipulla 15:s.

LUE LISÄÄ