Red Bull -talli lähti kelvollisissa asetelmissa F1:n kesätauolle. Talli on valmistajien sarjassa kolmantena Ferrarin ja Mercedeksen jälkeen.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoi, että talli olisi kyennyt alkukaudesta haastamaan tosissaan kärkitallit. Red Bull on tippunut kauden mittaan selvästi Ferrarin ja Mercedeksen kyydistä ja on valmistajien MM-sarjassa 134 pistettä toisena olevaa Ferraria jäljessä.

– Olemme kauden tavoitettamme jäljessä. Teemme kuitenkin kovasti töitä, jotta saavuttaisimme kärkitallit. Koemme, että kauden toinen puolisko on meille mahdollisuus nollata pettymyksemme ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Meillä on vielä yhdeksän kilpailua aikaa saavuttaa hienoja asioita, Horner kertoi tallin verkkosivuilla.

Horner toteaa, että Red Bullin kausi on ollut nousujohteinen.

– Kesätauolle mentäessä meillä on kuusi palkintopallisijaa, yksi voitto ja olemme kolmantena valmistajien sarjassa. Eniten minua miellyttää tällä hetkellä se, että olemme kyenneet kehittämään autoamme jatkuvasti. Espanjan GP:stä lähtien olemme olleet todella kilpailukykyisiä.