© Kuva: Getty Images

Fernando Alonson ja McLarenin välit kunnossa. ”Hän maksoi jopa illallislaskumme”

McLarenin ja Hondan yhteistyö on tulossa tiensä päähän. Brittitiimin kerrotaan nyt neuvottelevan Renaultin kanssa moottoreista, sillä he haluavat tarjota Fernando Alonsolle kilpailukykyisen paketin, että tämä jatkaisi tiimissä ensi kaudellakin.

Ainakin McLarenin toimitusjohtajan Zak Brownin mukaan McLarenilla ja Alonsolla ei ole väleissään mitään ongelmia tällä hetkellä.

– Olimme oikein mukavalla illallisella, Fernando jopa maksoi laskun. Hän on tyytyväinen oloonsa meillä ja me ymmärrämme toisiamme hyvin. Hän kertoi minulle ihan suoraan, että haluaa jatkaa ensi kaudellakin F1:ssä, Brown sanoi Auto Motor und Sportille.

– Henkilötasolla meillä on ihan hyvät välit Hondan kanssa. Mutta kaikki varmasti ymmärtävät, että me tarvitsemme ehdottomasti paremman moottorin. Siksi näitä neuvotteluja muidenkin kanssa nyt käydään.

Koko ajan alkaa näyttää yhä varmemmalta, ettei McLaren jatka ensi kaudella Hondan kelkassa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!