© Kuva: Getty Images

Pettynyt Bottas haluaa päättää kauden hyvään tulokseen: ”Tallille ja Felipe Massalle”

Williamsin Valtteri Bottas pettyi Abu Dhabin GP:n aika-ajojen sijoitukseensa. Suomalaiskuljettaja oli ensimmäinen viimeisestä osiosta pois tipahtanut kuljettaja.

Bottas kävi tallinsa tiedotteessa läpi syitä pettymykselleen.

– Tietysti olisin halunnut viimeiseen osioon, mutta jostain syystä en saanut lisää pitoa, kun vaihdoin superpehmeät renkaat ultrapehmeisiin. Auto tuntui todella hyvältä superpehmeillä, mutta emme saaneet kaikkea irti aika-ajorenkaasta, Bottas totesi.

Huomiselta kisalta Bottas odottaa kuitenkin pisteitä.

– 11. sija antaa minulle mahdollisuuden valita kisarenkaani vapaasti, ja se avaa mahdollisuuksia. Viime aikoina Force India on ollut meidän edellämme kisoissa, joten olisi kiva päättää kausi hyvään tulokseen tallille ja Felipelle Massalle, Bottas sanoi viitaten uransa päättävään tallikaveriinsa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!