© Kuva: Getty Images

Fernando Alonso puolustaa Toto Wolffin manipulaatiopuhelua Verstappenille

Fernando Alonso ja Jenson Button ovat asettuneet eri puolille koskien Toto Wolffin soittamaa puhelua Jos Verstappenille pyytäen tätä sanomaan pojalleen, että tämän ei pitäisi puuttua mestaruustaisteluun.

Aiemmin uutisoitiin, että Mercedeksen tallipäällikkö oli soittanut Verstappenin leiriin ennen Brasilian GP:tä ja Wolff myös vahvisti asian. Hän kuitenkin puolustautui sanomalla, että ajattelee vain nuorukaisen parasta sillä tämä voisi joutua negatiiviseen valoon, jos hän vaikuttaisi mestaruustaistelun lopputulokseen.

Asia johti melkoisen raivoisaan vastareaktioon Red Bullin puolelta, jonka tallipäällikkö Christian Horner ei sulattanut Wolffin puuttumista hänen kuljettajiensa tekoihin.

– Toto tekee vain työtänsä. Heillä on kaksi kaveria ajamassa täysillä, mekaanikkoja puskemassa äärirajoille ja tallipomo haluaa vain keskittyä mestaruuden voittamiseen, Alonso sanoo.

Button oli asiasta eri linjoilla.

– Tiedän, että he taistelevat vain keskenään useimpina viikonloppuina, mutta se on surullista. Me kaikki olemme täällä kilpailemassa ja tämä ei ole vain heidän kahden välillään, Button sanoo viitaten Nico Rosbergiin ja Lewis Hamiltoniin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!