© Kuva: Getty Images

F1:n kohukuski vertasi tallinsa vauhtia Ferrariin: ”Se ei ole huonosti”

Toro Rossolle kesken kauden siirtynyt venäläiskuljettaja Daniil Kvjat oli tyytyväinen tallin vauhtiin Iso-Britanniassa. Kvjat oli lopputuloksissa kymmenes. Venäläinen ajoi pisteille toista kertaa Toro Rosson autolla.

Toro Rosson toinen kuljettaja Carlos Sainz oli kahdeksas voittaen suurissa ongelmissa olleen Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettelin. Kvjatin mukaan Toro Rosson vauhti oli Iso-Britanniassa Ferrarin tasolla.

– Meidän vauhtimme oli verrattavissa Sebastianin (Vettel) vauhtiin. Mielestäni, jos vauhtimme on verrattavissa Ferrariin tällä radalla, se ei ole huonosti, Kvjat sanoi Motorsportin mukaan.

Kvjatilla on ollut todella vaikea alkukausi, mutta Iso-Britanniassa oli aistittavissa valoa tunnelin päässä.

– Taistelimme tiemme takaisin pisteille. Mielestäni olisimme ansainneet vähän enemmän tänä viikonloppuna. Varsinkin minun osaltani. Vauhtimme oli todella hyvää perjantaina pitkällä vedolla, Kvjat sanaili.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!