© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo ei kanna enää kaunaa tiimilleen: ”Pari päivää piti jäähdytellä”

Daniel Ricciardo ei usko, että Red Bullin tiimi tekee enää uudestaan samanlaista varikkomokaa kuin Monacon kilpailussa. Se vei mieheltä todennäköisesti voiton kaksi viikkoa sitten.

Ricciardo tuli varikolle vaihtamaan renkaita, mutta supersoftit eivät olleet valmiina ja aikaa tuhraantui rutosti. Ricciardo on kuitenkin luottavainen, ettei moista tapahdu uudelleen.

– Pari päivää piti jäähdytellä sen jälkeen. Heti tuoreeltaan ei ollut oikea aika ja paikka käydä asia läpi, Ricciardo sanoo GP Updaten mukaan.

– Pienen breikin jälkeen puhuimme asiat halki ja se on nyt unohdettu. Sain kuulla selityksen miksi niin kävi, mikä on hyvin tärkeää, että pääsemme yli asiasta.

– Keskustelujen jälkeen olen vakuuttunut siitä, että niin ei enää tapahdu. kaikki olivat asiasta todella harmissaan ja se oli meille iso pettymys, mutta nyt olemme jo siirtyneet eteenpäin.

Seuraavaksi eteenpäin siirrytään Kanadaan, jossa ajetaan tulevana viikonloppuna.

– Mikä olisi makeampaa kuin ottaa vahinko takaisin ja voittaa siellä. Mielestäni meillä on hyvä mahdollisuus siihen. Mercedes toki lähtee jälleen suosikkina kilpailuun. Ferrari on yllättänyt meidät pari kertaa, mutta me vastaavasti heidät viime kisoissa. Uskon vahvasti, että olemme edelleen se toiseksi nopein tiimi radalla.

– Teen kaikkeni antaakseni painetta Mercedekselle ja kyetäkseni voittoon, Ricciardo lupasi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!