Felipe Nasrin alkukausi on ollut Sauberilla hankala. Hän on ajanut sijoitukset 14, 15 ja 20 kauden kolmessa osakilpailussa. Nasr uskoo, että hänen autossaan on vikaa.

Nasr on valittanut autonsa käyttäytymisestä kaikissa alkukauden kilpailuissa. Sauber ei kuitenkaan todennäköisesti pysty toimittamaan hänelle uutta koria ainakaan Venäjälle, vaikka näin aiemmin huhuttiin.

– Olen 100-prosenttisen varma, että autossani on jotakin pahasti vialla. Minä kärsin koko ajan, kun taas Marcus Ericsson on ihan tyytyväinen autoonsa alusta asti. Ajoin Barcelonan testeissä hänen autollaan ja se tuntui todella hyvältä, Nasr sanoo brasilialaiselle UOL:lle.

Sauber rakentaa parhaillaan kolmatta koria, mutta se ei todennäköisesti ehdi Sotshiin. Niinpä tiimin toinen kuljettaja Marcus Ericsson ehdottaa, että Nasr voi ihan hyvin ajaa hänen autollaan Sotshissa.

– Miksi ei, se käy minulle ihan hyvin. Ehdotan tätä asiaa itse, katsotaan, mihin ratkaisuun päädymme, ruotsalaiskuljettaja yllätti.

Ericsson uskoo, että hän on tällä hetkellä vain yksinkertaisesti kaksikosta nopeampi.

– Olin nopeampi jo viime kauden lopussa. Olen tehnyt todella paljon töitä kesän aikana ja tunnen olevani paljon vahvempi kuin vuosi sitten. Luotan autoon ja tiimiin tällä hetkellä.