TV-kommentaattori Johnny Herbert on kyseenalaistanut Fernando Alonson motivaation ajaa formula ykkösissä. Alonso pitää puheita täysin naurettavina.

– Autourheilun huipulla on kolme superkilpailua, Monacon GP, Le Mans ja Indianapolis 500. Totta kai haluaisin joskus voittaa ne kaikki. En tiedä onko se mahdollista, mutta haluaisin yrittää, Alonso sanoo espanjalaiselle AS:lle.

Samalla alkoi spekulointi siitä, onko Alonso jättämässä F1:n. Etenkin entinen kuljettaja ja nykyinen Sky Sportsin TV-kommentaattori Herbert jopa kyseenalaisti Alonson motivaation ajaa McLarenilla tällä kaudella.

– Hänen pitäisi lopettaa tähän paikkaan, eikä edes yrittää palata, sanoi Herbert Melbournen jälkeen, kun Alonso oli loukkaantunut.

Espanjalainen menetti hermonsa kommenteista.

– En voi käsittää, miten hemmetissä joku voi ajatella, etten olisi motivoitunut.

– 2012 taistelin viimeiseen saakka maailmanmestaruudesta, 2013 sijoituin toiseksi, 2014 otin kolme kertaa enemmän pisteitä kuin vaikkapa Kimi Räikkönen, mutta viime kaudella työnsin autoani Unkarissa päästäkseni varikolle. Ja nyt kun minulla oli ilmarinta ja kaksi kylkiluuta poikki, pyysin itse FIA:lta lupaa ajaa. Joten on aika absurdia kyseenalaistaa motivaationi, Alonso latasi.

– Minua voi kutsua rumaksi, vanhaksi ja hitaaksi, mutta sitä en hyväksy, että motivaationi kyseenalaistetaan. En tiedä, mistä Johnny Herbert on saanut päähänsä moisen ajatuksen, Alonso siunaili.