Ferrarin Sebastian Vettel sanoo, ettei hänen tallikaverinsa Kimi Räikkönen ole tällä kaudella saanut ansaitsemiaan tuloksia.

Räikkönen on ainoa MM-sarjan viidestä kärkimiehestä, joka ei ole vielä ollut palkintopallilla. Samaan aikaan Vettel on juhlinut voittoa jo kahdesti.

– Kimi ei ole saanut sellaisia tuloksia, mitä olisi ansainnut. Bahrainissa startti ja ensimmäinen kierros maksoivat hänelle paljon. Ilman sitä Kimi olisi ollut palkintopallilla, Vettel sanoo ESPN:lle.

– Tiimin sisällä näen asiat tietysti juuri niin kuin ne ovat. Eivätkä ne ole menneet täydellisesti niin, kuten Kimi olisi halunnut tai toivonut. Varikolla kukaan ei kuitenkaan epäile, etteikö hän olisi edelleen yksi parhaista kuljettajista. En usko, että kukaan muu olisi pystynyt menemään rallin MM-sarjaan ja pärjäämään siellä kuten hän, ja tulla sitten takaisin F-ykkösiin ja ajaa heti huippuvauhtia.

– Kukaan ei varmasti epäile hänen kykyjään, mutta pienten asioiden pitää loksahtaa kohdalleen. Minulla oli viime kaudella ihan samanlainen tilanne välillä. Uskon, että kauden aikana nämä menevät aika lailla tasan, Vettel uumoilee.