Kaksi kertaa formula ykkösten maailmanmestaruuden McLarenilla voittanut Mika Häkkinen palaa vanhan työnantajansa riveihin. Häkkinen on nimetty tallin PR-lähettilääksi, alkaen tästä päivästä.

Häkkinen on tulevaisuudessa samassa roolissa kuin sapattivapaalle viime kauden jälkeen jäänyt Jenson Button. Hän kiertää markkinoimassa tallin brändia erilaisissa tilaisuuksissa, sillä McLaren on paljon muutakin kuin pelkkä F1-talli. Merkin nimellä valmistetaan esimerkiksi urheiluautoja, joiden menekki on ollut koko ajan kasvussa.

– McLaren on aina ollut koti minulle, ja tallilla on edelleen paikka sydämessäni. Oli helppo palata takaisin tallin leipiin, sillä tunnen tallin edelleen hyvin, Häkkinen totesi tiedotteessa.

Häkkinen on tehnyt viime vuosina PR-lähettilään töitä myös muun muassa Johnnie Walkerille ja Mercedekselle. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Häkkisen ja Mercedeksen yhteistyö on nyt kuitenkin päättynyt.

McLaren

@McLarenF1
The #FlyingFinn rejoins McLaren. We’re delighted to announce double World Champ Mika Hakkinen as Partner Ambassador: mclrn.co/MikaHakkinen