© Kuva: Getty Images

Video: Mercedes-talli juhli valmistajien mestaruutta – Lewis Hamilton ei ollut juhlatuulella

Mercedes varmisti sunnuntaina Japanin GP:ssä valmistajien maailmanmestaruuden. Nico Rosberg ajoi paalulta voittoon, ja Lewis Hamilton kaasutti vielä palkintopallille ollen kolmas.

Mercedes juhli railakkaasti F1:n virallisella Twitter-tilillä julkaistussa videossa maailmanmestaruutta, mutta hallitseva mestari ei ollut juhlatuulella jääden takaa-alalle.

Hamilton sanoi olleensa varsin iloinen tallin voitettua mestaruuden, mutta voi olla, että sisällä kiehuu, sillä Rosberg otti jo tukevan otteen kuljettajien maailmanmestaruudesta. Eroa tallikaverusten välillä on 33 pistettä, kun kautta on neljä osakilpailua jäljellä.

Jos et näe alla olevaa videota, katso se täältä.

Muokattu: Lewis Hamilton vilahti videolla, ja oli mukana juhlissa, tosin ei kovinkaan juhlatuulella. Otsikkoon lisätty, että Hamilton oli paikalla juhlinnassa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Ville

    Naurettavaa et lajissa on eri säännöt parille kultapojalle. Itse olen seurannut lajia noin 25-vuotta ja nyt rupeaa ihan oikeasti olemaan siinä et lopetanko tukeni tälle paskalle. Ei voi mennä niin et eräs hollannin teinikyrpä saa tehdä sääntöjen vastaisia tekoja ilman että häntä rankaistaan tai saati tutkittaisiin. Muille kyllä satelee rankkuja pienemmästäkin. Toivon todella et tämä pentu häviää lajin parista nopeasti ja uskon et niin myös tulee käymään. Ei tule pitkää uraa ja suuri syy siihen on oma asenne ja välinpitämättömyys muita kohtaan. Muut kuljettavat kun päättävät rueta Maxia vastaan siinä on pennulla tippa silmässä useaan otteeseen

    • Common Threat

      Pidän ihmeenä, ettei vielä ole käynyt huonosti kellee ja toivon, että kun se tapahtuu pentu ei vie ketään muuta mukana… onni tulee vielä kakaraa vastaan huonona.