McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown toppuuttelee puheita siitä, että heidän tallinsa olisi Mercedeksen voimanlähteiden myötä välittömästi taistelemassa maailmanmestaruudesta.

McLaren käytti viimeiset kolme kautta Renault´n voimanlähteitä ja viime kaudella saavutettu kolmas sija valmistajien pisteissä saattoi tuoda jo fanien mieleen ne vanhat hyvät ajat. McLaren käytti viimeksi Mercedeksen moottoreita 1995-2014 kestäneellä ajanjaksolla, jolloin he voittivat kolme kertaa kuljettajien maailmanmestaruuden ja kertaalleen valmistajien MM-tittelin.

McLaren saa tälle kaudelle autoonsa Mercedeksen voimanlähteen, jolla F1-sarjaa on nyt hallittu jo monta vuotta peräjälkeen. Silti toimitusjohtaja Brown uskoo tallinsa taistelevan vieläkin tiukkaakin tiukemmassa keskikastissa myös tänä vuonna.

– Kaikki ovat todella lähellä toisiaan. Mielestäni ei ole realistista puhua, että haastaisimme mestaruudesta, jos katsotaan missä vaiheessa matkaa olemme, muotoili Brown.

Brown kertookin vain toivovansa, että he saisivat jälleen kurottua eroa kapeammaksi kärkeen.

– Säännöt eivät juurikaan ole muuttuneet, joten uskoisin nipun olevan vain entistä tiiviimmin kasassa.

[readmore from=Formula-1]

Brown ei myöskään lähde ennakoimaan tulevan kauden sijoituksia, sillä viime kaudella heidän tiiminsä varmisti kolmannen sijan MM-pisteissä vasta kauden päättäneessä Abu Dhabin GP:ssä.

– Kilpailu on niin kovaa, etten lähde edes arvuuttelemaan, jutteli Brown.

Lähde: RaceFans