Sebastian Vettel ei usko Ferrarin olevan niin pahoissa ongelmissa Japanin GP:n harjoituksissa vauhdin puutteensa suhteen kuin tallitoverinsa Charles Leclerc antoi aiemmin ymmärtää.

Ferrarin monacolaistähti Leclerc avautui perjantain harjoitusten jälkeen autonsa kärsineen erikoisesta vauhtikadosta, jolle ei tahtonut löytyä selvää selitystä tekniikan puolelta.

Kuskilupaus povasi Mercedeksen haastosta sunnuntain aika-ajoissa ja kisassa erittäin vaikeaa. Vettel näkee tilanteen kuitenkin hieman optimistisemmin.

– Ei se ole niin paha kuin ehkä luullaan. Mielestäni olimme aika OK, meiltä vain puuttui kokonaisuutena vauhtia. Mercedes on mielestäni aika luonteva radalla heti aamusta, joten ei ollut yllätys, että he kykenivät näyttämään sen taas toisissa harjoituksissa, saksalainen arvioi Motorsport Weekille.

– Meillä taas on tilaa parantaa. Ei ollut ideaali sessio. Ehkä emme käyttäneet renkaitamme niin hyvin kuin olisimme voineet. Katsotaan, mitä löydämme. Pysymme sisällä ja sunnuntaina nähdään, mitä tapahtuu, Vettel summasi.