Sebastian Vettel joutui F1-tähden tähtäimeen Britanniassa – ”Se on meidän taistelumme”

© Kuva: Getty Images

Renault’n australialaistähti Daniel Ricciardo uskoo voivansa haastaa Sebastian Vettelin sunnuntain Britannian F1-osakilpailussa.

Silverstonen aika-ajot eivät menneet täysin putkeen Ricciardon osalta. Mies ylsi Renault’llaan vasta seitsemänteen lähtöruutuun, mutta ei ollut kuitenkaan kovin pettynyt tulokseen.

– Se oli ihan okei! Seitsemäs sija tuntuu hyvältä. Kierros itsessään oli hieman keskinkertainen. Siinä oli ehdottomasti muutamia mutkia, jotka olisin voinut vetää paremmin, Ricciardo kertasi Sky Sportsille.

– Ei täydellinen aika-ajo, mutta saimme seitsemännen ruudun, joten olin siihen tyytyväinen.

Liian hienosti taistelu lähtöruudukon kärkisijoista ei sujunut myöskään Ferrarin tähtikuljettajalla Vettelillä. Saksalaisen paras kierrosaika oikeutti vain kuudenteen starttipisteeseen.

Entisten Red Bull -tallitovereiden läheisyys lähtömuodostelmassa luo jännittävät asetelmat keskikastin kamppailun osalta. Ricciardolla on mielestään selvä etulyöntiasema.

– Olen lähtöruudukon puhtaalla puolella, joten minulla voi olla mahdollisuus Vettelin haastoon. Gaslyn osalta en tiedä, miten hän starttaa. Katsotaan, miten se menee. Kunhan kisaaminen tasoittuu, seitsemäs sija on meidän taistelumme, aussipilotti arvioi.

Lähde: Sky Sports