Italian F1-media ruoski karusti Sebastian Vettelin esiintymistä Britanniassa – ”Maranello, meillä on ongelma”

© Kuva: Getty Images

Italialainen media ei antanut armoa ruotiessaan Ferrarin saksalaispilotin Sebastian Vettelin heikkoa suoritusta Britannian GP:ssä.

Ferrarin F1-tallin kuskit eivät tunnetusti pääse helpolla italialaisen lehdistön kynsissä.

Kansa odottaa punaisten kilpurien ohjastajilta paljon, eikä radoilla sattuviin virheisiin suhtaudu aina kaikista kylmäpäisimmällä asenteella.

Italialaiset eivät olleet järin vakuuttuneita Vettelin ratailmeestä Silverstonessa, jossa nelinkertainen maailmanmestari törmäsi Max Verstappenin auton perään tunaroiden itsensä ulos palkintosijoilta.

Ferrarin ykköskuskin viittaa ollaan jo istuttamassa vahvasti kuskilupaus Charles Leclercin harteille ”saapasmaan” sanomalehtien sivuilla.

– Ferrarilla on uusi johtaja, La Gazzetta dello Sport julisti viitaten Leclercin kolmossijaan Britanniassa.

– Leclerc on taisteluhenkinen sekä energinen ja on viimein kaapannut Ferrari-fanien sydämen. Vettel oli taas katastrofaalinen viime sunnuntaina. Vettel on osoittanut, ettei hän ole se kuski, jonka Ferrari haluaa. On selvää, ettei jokin enää toimi, lehti ryöpytti.

– Vettel menetti taas päänsä nuoren Leclercin ansaitessa koko ajan arvostusta, Corriere della Sera tuomitsi.

– Vettel ei ole näyttänyt pitkään aikaan nelinkertaiselta maailmanmestarilta. Pieni prinssi Leclerc oli päivän kuski, La Repubblica sivalsi.

– Maranello, meillä on ongelma. Kuin isoveli Binotto (Mattia, Ferrarin tallipäällikkö) puolustaa Vetteliä, mutta kuskikriisi vaikuttaa loputtomalta, La Stampa latasi.