Haasin F1-tallin tanskalaispilotti Kevin Magnussen pettyi kilpurinsa vaatimattomaan iskukykyyn Bahrainin osakilpailussa sunnuntaina.

Vaikka Ferrarin tekniikkaa hyödyntävän amerikkalaistallin vauhti näytti vielä aika-ajoissa mukavan vahvalta, ei Haas saanut autostaan paljoakaan irti varsinaisessa kisassa.

– Olimme vain niin toivottomia alusta aivan loppuun asti. Olimme todella hitaita suorilla, joten meillä ei ollut mitään tilaisuutta puolustaa [ohituksia], Magnussen avautui Pitpassille.

– Se oli aika toivoton kisa. Olimme niin hyviä aika-ajoissa, joten auton on oltava hyvä. Nyt jokin ei kuitenkaan ollut kohdillaan. Meidän on ymmärrettävä, mikä meni pieleen, tanskalainen manasi.

F1-kuski avautui pettymyksestään formuloihin – ”Taistelin koko ikäni ja nyt ajan kuin mummo”

Magnussenin mukaan suurimmat ongelmat autossa liittyivät pidon puutteeseen, joita ei ollut esiintynyt vielä aika-ajoissa.

– Minulla ei ollut pitoa. Auto ei vain toiminut. Se ei ollut iskussa. Se liukui ympäriinsä ja jarrut lukkiutuivat kaikkialla. Se oli täysin erilainen auto kuin aika-ajoissa. Se oli todella outoa, juuttikuski ihmetteli.

F1-kuski toivoo faneja ärsyttäneelle ilmiölle loppua – ”Viime vuonna se oli kuin vitsi”

Lähde: Pitpass