Ricciardo selittää erikoista viestiä kypärässään – tyrmää yleisimmän epäilyksen

© Kuva: Getty Images

Täksi kaudeksi Renaultin F1-talliin siirtynyt Daniel Ricciardo on halunnut luoda täydellisen muodonmuutoksen. Entinen työnantaja Red Bull on karistettu olemuksesta täysin.

Energiajuomamerkin suojattina formula ykkösiin noussut Ricciardo kisasi Toro Rossolla 2012-2013 ja emotalli Red Bullilla kaudesta 2014 viime vuoteen. Siirto Renaultille oli yllätys kaikille, ja myöhemmin Ricciardo on avannut tuntojaan sen syistä. Aussikuski koki tallin panostavan enemmän Max Verstappeniin.

”He tiesivät Maxin olleen syyllinen” Daniel Ricciardolta harvinaisen kitkerä kommentti Verstappenin törkytempusta

Renault-pestin myötä siteet Red Bullille ovat katkenneet. Sen kunniaksi Ricciardo esitteli kauden avauskilpailussa Australiassa uuden, värikkään kypäränsä. Päänsuojus keräsi valtavasti huomiota, erottuihan se selkeällä tavalla muista kollegoista.

Melkoinen väriläiskä! Daniel Ricciardo esitteli uuden, täysin uudistuneen kypäränsä – katso kuvat

Värityksen lisäksi katse kiinnittyi kypärän sivuilla olevaan tekstiin ”Stop Being Them”, vapaasti suomennettuna ”lakkaa olemasta heidän kaltaisensa”.

Viesti sijaitsee paikassa, jossa kypärää koristi ennen Red Bullin logo. Tästä syystä moni on uskonut tekstin olevan kuittaus energiajuomayhtiötä kohtaan.

Ricciardo katkaisee kuitenkin tältä uskomukselta siivet.

– Viestiä ei ole kohdistettu Red Bulliin, vaan se on yleinen ajattelutapani nyt, kun olen saanut Renaultilla enemmän vapautta. Ajattelin, että miksi en tekisi jotain hullua ja erilaista, Ricciardo toteaa gpfans.comin mukaan.

– Teksti toimii kannustimena kaikille, että trendien seuraamisen sijasta jokaisen pitäisi olla rohkea tekemään omaa juttuaan.