F1-talli Renaultin lehdistötiedote tulevaa kisaviikonloppua koskien ei sisältänyt pelkästään tyhjänpäiviäisiä PR-höpinöitä. Mukaan oli ujutettu piikikäs kuitti Red Bullin Max Verstappenin suuntaan.

Ranskalaismerkin voimanlähteisiin vielä tällä kaudella luottava Red Bull on tuskaillut moottorein tehottomuutta ja epäluotettavuutta. Erityisesti Verstappen on ollut äänekäs kritisoidessaan tallinsa pahinta kompastuskiveä mestaruustaistoa ajatellen.

Renaultille Red Bullin ja Verstappenin puheet ovat luonnollisesti paha imagotappio, eikä kumpikaan osapuoli ole juuri voivotellut pian päättyvää yhteistyötä.

Brasilian GP:n ennakkoraportissaan Renault fiilisteli Meksikon ja Brasilian osakilpailuiden sijaintia kahdessa suurkaupungissa. Tähän väliin kuittaus on ujutettu.

– Juhlatunnelma on korkealla korkeiden asukaslukujen vuoksi. Kaupunkien (Mexico City ja Sao Paolo) yhteenlaskettu väkiluku on 20 miljoonaa, mikä voi olla tai voi olla olematta sama määrä kuin monestiko Max Verstappen on valittanut jostakin asiasta tällä kaudella, Renaultin tiedotteessa seisoo.