Heikosti suoriutunut Toro Rosso -kuski kommentoi F1-uransa mahdollista päätöstä

© Kuva: Getty Images

Toro Rosson F1-tallin kuljettaja Brendon Hartley vakuutti pitävänsä ”lippunsa korkealla”, jos hänen uransa autourheilun kuninkuusluokassa päättyy tähän kauteen.

Uusiseelantilaiskuskin kausi on mennyt suoraan sanottuna penkin alle. Hartley on onnistunut nappaaman vasta kaksi MM-pistettä kahdentoista kilpailun mittaan.

F1-varikoilla on liikkunut yhä vahvempia huhuja siitä, että Toro Rosson talli suunnittelisi näyttävän miehelle ovea kuluvan kauden päätteeksi.

Hartley myönsi Planet F1:lle valmistautuneensa henkisesti kyseiseen mahdollisuuteen.

– Jos Formula 1 -urani päättyy tämän vuoden lopuksi, tai milloin tahansa, pidän pääni korkealla. Tiedän sen työn määrän, mitä teen kulisseissa ja tiedän antavani kaikkeni, Toro Rosso -kuski sanoi.

– Kaikki eivät tiedä koko tarinaa, mutta tunnen olevnai hyvässä paikassa. Toivottavasti voin keskittää [loppukauteen] tämän momentumin, jota minulla on ollut viime viikonloppuina, Hartley toivoi.

Vaikka uusiseelantilaisella on ollut rutkasti epäonnea autonsa teknisten vikojen kanssa, ei hän usko kisatulosten kertovan kaikkea hänen kaudestaan ja potentiaalistaan.

– Vaikka en saisi aina parasta tulosta, tunnen oikeasti olleeni todella vahva. Toivottavasti voin saavuttaa vielä parempia tuloksia ja enemmin pisteitä tulevissa kisoissa, Hartley mietti.

Hartleyn potkujen ajankohdan ennustaminen on ollut yksi tämän kauden yleisimmistä puheenaiheista F1-piireissä. Toro Rosso -pilotti naurahti tottuneensa jo asian pyörittelyyn.

– Kai se johtuu siitä, että kaksi kuukautta sitten minulta kyseltiin joka sekunti, uskonko F1-urani olevan ohi, Hartley päivitteli.

Lähde: Planet F1