© Kuva: Getty Images

Max Verstappen edelleen huolissaan Red Bullin suuresta pulmasta – ”Se on todellinen ongelma”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Red Bullin F1-tallin hollantilaistähden Max Verstappenin mukaan Renaultin voimayksikön suorituskyvyn puute on edelleen tallinsa suurin heikkous.

Verstappen tyrmistyi Britannian GP:ssä Ferrarin ja Mercedeksen ylivoimasta omaan autoonsa verrattuna. Selvästi Kimi Räikköselle vauhdissa hävinnyt hollantilainen valitti, että koki ”ajaneensa eri sarjassa” (linkki uutiseen).

Tähtikuski ei ole luopunut kannastaan. Vaikka Red Bullin auto onkin muilta osin vahva, ranskalaisvalmistajan moottorin heikkous on Verstappenin mielestä vieläkin suurin este MM-haastolle.

– Mielestäni meillä on kaikista vahvin runko. Jos meillä olisi Ferrarin tai Mercedeksen moottori, he eivät näkisi meitä enää koskaan. Nyt meillä on kuitenkin liian vähän vauhtia suoralla. Se on todellinen ongelma, Verstappen vakuutti F1i.comille.

– Siitä lähtien, kun Ferrari ja Mercedes tekivät omat moottoripäivityksensä, ero on kasvanut todella paljon, hollantilainen valitteli.

Lähde: F1.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon