Red Bullin vaihdos Hondan voimanlähteisiin puhututtaa formulavarikolla. Siirto asettaa kovat paineet myös japanilaismerkille.

McLaren-vuosien takaiskut ovat vaihtuneet tällä kaudella rohkaiseviksi edistysaskeliksi. Toro Rosson kumppaniksi vaihtanut Honda on pystynyt kirimään huomattavasti kilpailijoitaan, ja Kanadassa nähty päivityspaketti nosti sen lopullisesti Renaultia houkuttelevammaksi vaihtoehdoksi

Hondan moottoriurheilupomo Masashi Yamamoto tietää Hondalla olevan niskassaan suuret paineet.

– Red Bull on yksi huipputiimeistä. He ovat pystyneet voittamaan takavuosina maailmanmestaruuksia, ja jopa osakilpailuja tällä kaudella. On selvää, että heillä on käytössään erinomainen auto, joten meidän täytyy antaa heille erinomainen moottori. Yamamoto toteaa racer.comille.

– Tämä liitto antaa lisää motivaatiota kaikille Hondan työntekijöille, mutta samalla saamme osaksemme myös kovat paineet. Mutta Hondalla tavoitteet on aina asetettu korkealle, ja juuri se tekee Hondasta Hondan.

Kehitystyö Toro Rosson kanssa jatkuu kiivaana myös loppukauden ajan.

– Emme halua Red Bullin suorituskyvyn romahtavan ensi kauden alkaessa. Meidän tarkoituksemme on päin vastoin auttaa heitä nousemaan aivan uudelle tasolle.