Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff myönsi Reutersille olevansa varuillaan tallinsa noususuhdanteen pilaamisesta. Mielessä on jo Monacon GP, josta ei ole lämpimiä muistoja viime vuodelta.

Saksalaistallissa ei haluta juhlia liikaa sekavan alkukauden kääntymistä voittojen tielle. Vaikka alla on vakuuttava voitto Espanjasta, seuraavaksi on edessä arvaamaton ja alituisen haastava Monacon Grand Prix.

Wolff tietää, että perinteikkäässä ruhtinaskunnan katukisassa voi sattua mitä tahansa. Saksalaiskonkari ei suostu ennustamaan kisasta kolmatta perättäistä voittoa tallille.

– Olisin todella varovainen ennustusten kanssa. Olen helkkarin huolissani. Olemme nähneet suorituksia, jotka ovat heitelleet radalta toiseen ja päivästä toiseen. Niin otamme asian tällä hetkellä, tallipamppu tuskaili.

Erityisesti Wolffia huolestuttaa se tekijä, että Mercedes ei ole aina ollut vahvimmillaan Monacossa.

– Emme ole vielä saaneet selville, miksi automme ei tykkää olla nopea Monacon mutkissa. Niin paljon kuin olenkaan innoissani Espanjan menestyksestä, mieleni on jo Monacossa. Mielessäni on vain sunnuntai-ilta, joka ei mennyt viime vuonna liian hyvin, Wolff myönsi.

Lähde: Reuters