Kuten kieli-ihmiset tajuavatkin, on Toro Rosso Red Bullin sisartalli suoraan alisteisessa asemassa. Siksipä tallin tämän kauden kohuvalintaa seurataan emotallissa suurella mielenkiinnolla. Kuten myös Wokingissa.

Hondan menetettyä McLarenin luottamuksen lähtivät isot rattaat pyörimään vauhdilla, ja syksyllä japanilaismerkki huomasikin vauhdittavansa kaudella 2018 Toro Rossoa McLarenin ja jopa aiemmin sopimuksenmukaisen Sauberin sijasta.

Hondan potentiaalia ei voi alleviivata tarpeeksi. Kunhan se vain saisi kanavoitua kaikki resurssinsa ja tietotaitonsa oikeisiin asioihin, on sillä potentiaalia ja muskeleita nousta kertaheitolla uhkaamaan Mercedeksen asemaa hybridikauden hallitsijana.

Riskit ovat suuret, mutta kaiken osuessa nappiin saattaa härkälauman molemmilla talleilla olla edessä makea tulevaisuus.

Hondan potentiaalia ei voi alleviivata tarpeeksi. Kunhan se vain saisi kanavoitua kaikki resurssinsa ja tietotaitonsa oikeisiin asioihin, on sillä potentiaalia ja muskeleita nousta kertaheitolla uhkaamaan Mercedeksen asemaa hybridikauden hallitsijana. McLarenilla usko tähän loppui kolmen kauden jälkeen, eikä tallia voi siitä syyttää. Viime kauden takapakki oli niin tragikoominen, että uskon menettämiselle löytyy kaikki perusteet.

Mutta viitteitä paremmasta on jo ilmassa. Honda oli talvitesteissä luotettava, ja vaikka se onkin vielä neljästä voimanlähdetoimittajasta heikoin, on suunta ja oikea. Ja kun tämän tason lumipallo lähtee vierimään, ei sitä pysäytä mikään.

Emotalli Red Bullilla ei varmasti aikailla sekuntiakaan Hondan kanssa kimppaan menemisestä, mikäli tulosta Toro Rosson kanssa alkaa syntyä. Ja silloin McLarenille jää jälleen käteen musta pekka.