Nico Hülkenbergin matka loppui Meksikon GP:ssä Renaultin moottorissa ilmenneeseen ongelmaan. Hülkenberg ei ollut tilanteeseen tyytyväinen, sillä moottori on pettänyt saksalaisen alta jo useamman kerran tällä kaudella.

Myös Red Bullit ja Toro Rossot ovat kärsineet Renaultin ongelmista paljon. Toro Rosson Brendon Hartley joutui käyttämään kahta eri moottoria Meksikossa. Molemmat moottorit jättivät uusiseelantilaisen tien varteen. Myös hänen tallikaverinsa Pierre Gaslyn moottori hajosi kertaalleen viikonlopun aikana. Red Bullin Daniel Ricciardolle puolestaan vaihdettiin uusi moottori kisaan, jotta se kestäisi. Moottori petti kuitenkin Ricciardon alta muutaman kierroksen jälkeen.

Hülkenbergillä on siis selvästi syytä huoleen. Meksikossa saksalainen joutui hypätä ulos autostaan välttääkseen mahdollisen sähköiskun, jos hän olisi astunut ulos autosta.

– Tällaista ei saa tapahtua valmistajalle, Hülkenberg pauhasi Bildille.

– Tämä ei ole hyväksyttävää. Me emme ole tarpeeksi hyviä.

Keskeytys Meksikossa oli Renault-kuskin kuudes tällä kaudella. Hänen mukaansa jotain on keksittävä ensi kaudelle.

– Kaikki ovat vihaisia, turhautuneita ja pettyneitä. Meidän on saatava tämä jollain keinolla kuntoon ensi kaudeksi, saksalainen sanoi puolestaan Auto Motor und Sportille.

Lähde: Sportsmole