Valtteri Bottas on nyt F1-uransa huipulla, eikä hän ole omiensa sanojensa mukaan sieltä pois lähtemässä. Venäjän GP:n voitto oli vasta alkusoittoa Bottakselle.

– Olisi typerää, ettei lähtisi voittamaan. Voittaminen tulee olemaan ainoa tavoitteeni jokaisessa kisassa, Bottas sanoi BBC Radio 5:n haastattelussa.

– Se on aina mahdollista ja mikä hienointa, tänä vuonna jokaisessa kisassa tiedän, että minulla on mahdollisuus voittaa, Bottas jatkoi.

Bottaksen mukaan tärkeintä hänelle on vain keskittyä omaan tekemiseen. Huhut ovat tuomassa Sebastian Vetteliä ensi kaudeksi Mercedekselle, mutta Bottas keskittyy vain voittamiseen. Ja jos voittoja tulee, tuskin Mercedes haluaa luopua suomalaisesta.

– Täytyy uskoa, että voit voittaa, mutta tärkeintä on vain tehdä töitä paljon ja keskittyä omaan hommaan. Ja minun hommani on ajaa autoa niin kovaa kuin mahdollista. Siihen liittyy toki paljon pieniä asioita, mutta se ei muuta mitään tilanteesta tai tallikaverista riippumatta, Bottas sanaili.

Itseluottamus on nyt suomalaiskuskilla huipussaan.

– Siitä saa aina itseluottamusta, kun saa hyviä tuloksia. Usein sitä hyvää momentumia pystyy myös jatkamaan.

– Tärkein asia tällä hetkellä on se, miten olen pystynyt parantamaan jokaisessa aika-ajoissa ja kisassa. Haluan jatkaa samalla tavalla, Bottas uhosi.

Lähde: planetf1.com