Ferrarin Sebastian Vettel on yhdistetty talven aikana useaan otteeseen Mercedekselle tämän kauden jälkeen. F1-toimittaja Leo Turrini heitti löylyä lisää blogissaan kertomalla, että Vettel olisi tehnyt jo esisopimuksen Mercedeksen kanssa.

Valtteri Bottas siirtyi täksi kaudeksi Mersulle eläkkeelle jääneen Nico Rosbergin tilalle. Jos Vettel hyppää Mercedes-rattiin, saattaa Bottas lentää tylysti sivuun. Bottaksella on sopimus Mercedeksen kanssa tästä kaudesta.

Turrinin väitteet kantautuivat Mercedeksen puheenjohtaja Niki Laudan lähipiiristä. Lauda ei ainakaan vähentänyt näitä huhuja Auto Bildin haastattelussa.

– Hän on paras tällä hetkellä. Hän on suoraviivainen kaveri, joka ei höpöttele turhia. Hän tietää, mitä haluaa, ja kuinka saada itsestään paras irti. Hän on uskomaton kaveri, Lauda kehui.

Myös entinen F1-kuski ja nykyinen F1-asiantuntija Eddie Jordan oli sitä mieltä, että Mercedes käy ainakin keskusteluja Vettelin kanssa.

– He varmasti keskustelevat Vettelin kanssa. Heidän täytyy tehdä niin, sillä F1 on brutaali bisnes. Kyse ei ole vain itsensä vahvistamisesta, mutta myös vastustajien heikentämisestä, Jordan sanoi Sport Bildille.

Lähde: Fox Sports