© Kuva: Getty Images

Alain Prost kehui – F1-lupaus häkeltyi: ”Voitte kuvitella, miten upealta tuntuu”

Toro Rosson Carlos Sainz on varikolla arvostettu rattimies. Mutta erityisesti häntä lämmittivät legenda Alain Prostin kehut.

Renaultin F1-tiimin neuvonantajana toimiva nelinkertainen maailmanmestari ehdotti Renaultin johdolle, että Sainz olisi oikea mies tulevaisuutta varten. Red Bull ei kuitenkaan päästänyt häntä pois.

Prost on myös sanonut ääneen, että Sainz olisi jo nyt valmis vaikkapa Ferrarin rattiin.

– Kun Prostin kaltainen legenda sanoo tuollaista minusta, voitte vain kuvitella, miten upealta sellainen tuntuu, Sainz sanoo AS:lle.

– Hän on yksi F1-maailman merkittävimmistä ihmisistä. Minulle hän on yhtä suuri kuin Ayrton Senna.

– Muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan, että joku Prostin kaltainen sanoo minusta sellaista. Kai tämä on merkki siitä, että olen tehnyt asioita oikein ja kannattaa jatkaa samaan malliin.

Sainzin isä Carlos Sainz senior varoitti hiljattain poikaansa haaveilemasta Renaultista, ja käski tätä keskittymään nyt vain Toro Rossoon.

– Aion puhua kaudesta 2018 vasta sitten, kun kausi 2017 on ohi. Aion ottaa kaiken energian tästä kaudesta irti käyttääkseni sen hyväksi myöhemmin. Nyt kohdistan kaiken tarmoni Melbourneen, sitten Kiinaan, sitten Bahrainiin – etenen kilpailu kilpailulta, näemme sitten kauden jälkeen, mikä on tilanne, Sainz sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!