Video: Millainen mies on McLarenin uusi pomo? Antaa Zak Brownin kuvailla itse

Brittitiimi McLarenilla voidaan olla varmoja, ettei tallin uuden johtajan halu nostaa tallia takaisin huipulle jää ainakaan intohimosta kiinni.

Zak Brown kuvailee itseään moottoriurheilumiehenä henkeen ja vereen. Amerikkalainen on seurannut formula ykkösiä läheltä jo 1980-luvulta lähtien. Itsekin entisenä kilpa-ajajana Brownin sydän sykkii erityisesti Ayrton Sennan ja Alain Prostin legendaarisille kaksintaisteluille.

McLarenin uutena johtajana Brown haluaa nostaa vuosia alamaissa olleen brittitiimin takaisin sen sille kuuluvalle paikalle, kärkitaistoon. Hän haluaa parantaa tallin nykyvirettä kaikilla osa-alueilla, tarkoitti se sitten suorituksia radalla tai kulisseissa.

Katso video F1-sarjan verkkosivuilta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!