Video: Näin tyylikkäästi McLarenin uusi pomo otti tuntumaa Mika Häkkisen voittoisaan menopeliin jo ennen pestiään

McLarenin uuden toimitusjohtajan Zak Brownin liittyminen tallin palvelukseen ei ole mikään suuri yllätys, ainakin mikäli katsoo itsekin entisen kilpa-ajajan ja brittitallin aiempaa yhteistyötä.

Brown teki itselleen nimeä ja mammonaa luomalla maailman suurimman moottoriurheilumarkkinointiyrityksen. Moottoriurheilua rakastava Brown on pitänyt ajotuntumaa yllä myös aktiiviuransa jälkeen ajamalla kilpa-autoilla aina kun se vain on mahdollista.

Viime vuonna amerikkalainen pääsi ottamaan tuntumaa tulevaisuuden työnantajansa McLarenin kilpa-autosta Silverstonen radalla. Brown sai kunnian ajaa Mika Häkkisen kauden 2001 voittoisaa menopeliä. Brownin ajo-otteista näkee hänen olevan entinen huippukuljettaja.

Katso video yltä tai tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!