© Kuva: Getty Images

Kevin Magnussenilla meni hermo Renaultiin: ”He tarjosivat paikkaa Paavillekin!”

Kevin Magnussenin siirto Haasille julkaistaneen lähipäivinä, mutta se on jo käytännössä varma. Tanskalaiskuljettaja kertoo, miksi ei enää halunnut jatkaa Renaultilla.

Magnussenille tuli sellainen tunne, ettei Renault arvostanut häntä.

– He tarjosivat paikkaa todella monelle muulle kuljettajalle. Minulle tuli vahva tunne, etteivät he halua sitoutua minuun. Jossain vaiheessa he taisivat tarjota paikkaa Paavillekin, Magnussen vitsailee Crash.netillä.

– Sain kyllä tarjouksen Renaultilta, mutta se oli niin huono, etten voinut hyväksyä sitä. Oli minun päätökseni lähteä.

– Suurin syy oli juuri se, että he eivät halunneet sitoutua minuun. Jos he olisivat tarjonneet pidempää sopimusta, olisin varmasti harkinnut asiaa tarkkaan. Minulle tuli siitä kaikesta hiukan likainen olo, joten halusin lähteä.

– He eivät edes kertoneet minulle, koska päätöksiä tehdään. Olisi ollut hienoa, jos he olisivat olleet avoimempia. Mutta tämä on nyt tilanne ja joka tapauksessa minulla oli tiimin kanssa hyvä vuosi, Magnussen sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!