© Kuva: Getty Images

Ex-F1-tähti Daniel Ricciardon tuuletuksesta: ”Se on ajanut tiensä päähän”

Hiljattain uransa lopettamisesta kertonut Mark Webber joutui maanmiehensä Daniel Ricciardon tuuletuksen uhriksi Belgian GP:ssä. Ricciardo juotti Webberille kuohujuomaa omasta ajokengästään palkintopallilla.

Webber oli Belgian GP:ssä tekemässä podium-haastatteluja, mutta joutui lopulta Ricciardon ”Shoey”-tuuletuksen kohteeksi, kuva yllä.

– Onneksi kuljettajat vaihtavat joka kisaan uudet kengät, ja Span kisa on viileä, joten se ei ollut niin hikinen, Webber kertoi executivestyle.comin mukaan.

– Se oli kuin olisi juonut shamppanjaa Nomex-suodattimen läpi, ex-kuski jatkoi.

Ricciardo teki tällä kaudella kenkätuuletuksensa tunnetuksi juomalla itse kengästään podiumilla ja laittamalla myös muut juomaan hänen kengästä. Nyt kuitenkin Webber uskoo, että ”Shoey”-tuuletus on tullut tiensä päähän.

– Se oli hauskaa silloin, ja on hyvä, että F1:ssä voimme ottaa välillä vähän rennommin, mutta se tuuletus on ajanut tiensä päähän, ja uskon, että Daniel tietää sen. Nyt on uusien temppujen aika, Webber sanoi.

Muokattu: 8.11. klo. 23.58 otsikon virhe korjattu 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!