© Kuva: Getty Images

Mark Webber tunnustaa: ”Lopetan koska pelkään ajaa”

Mark Webber paljastaa, että pahaan onnettomuuteen joutumisen pelko oli yski suuri syy hänen kilpauransa lopettamiseen.

WEC-sarjassa viime vuodet kilpaillut entinen F1-kuljettaja Webber ajoi Interlagosissa rajusti seinään kaksi vuotta sitten. Hän sai aivotärähdyksen ja mursi useita luitaan.

Porschen tähtikuljettaja ilmoitti taannoin lopettavansa tämän kauden jälkeen.

– Interlagosin onnettomuus oli kamala paikka vaimolleni Annille. Se oli hänelle todella vaikea hetki. Minä olin silloin onnekas, se oli todella raju kolari, Webber muistelee Motorsport.comilla.

– Minulla kesti toipumiseen todella pitkään. Se oli minulle opetus. Onnettomuudet ovat aina osa moottoriurheilua, eikä sitä pelkoa voi olla ajattelematta. Olen huomannut miettiväni kesken kilpailun, mitä ihmettä oikein teen autossa. Ja kun niin käy, on aika lopettaa, Webber sanoi.