© Kuva: Getty Images

MM-rallin kuljettajaruletti pyörii – Citroen vahvisti kuljettajansa, Hyundai pääsi sopuun nuoren tähtensä kanssa

Rallin MM-sarjan pitkään pysähdyksissä ollut kuljettajatilanne nytkähti isoja askeleita eteenpäin, kun ranskalaistiimi Citroen ilmoitti tehdastiiminsä kuljettajat kaudeksi 2017. Samalla kilpaileva tiimi Hyundai vahvisti Thierry Neuvillen jatkavan tallissa.

Citroenia kuskaavat ensi kaudella odotetusti Kris Meeke, Craig Breen ja Stephane Lefebvre. Meeke on hoitanut ranskalaistehtaan uuden rallikaaran päätestaamista koko kauden, minkä lisäksi hän osoitti kykynsä ajamalla voittoon Suomen MM-rallissa. Myös Breen ja Lefebvre ovat ajaneet Citroenilla tänä vuonna.

Citroenin ilmoitus nytkäytti liikkeelle myös Neuvillen jatkosopimuksen Hyundailla. Aiemmin belgialaisen epäiltiin hyppäävän mahdollisesti ranskalaistehtaan väreihin, mutta uutisen tultua julki päätettiin myös Neuvillen kaksivuotinen jatko tallissa ilmoittaa kansainväliselle medialle.