© Kuva: Getty Images

Jatkuva epävarmuus stressaa F1-kuljettajaa ”joka sekunti”

Renault-kuljettaja Jolyon Palmerin F1-tulevaisuus on erittäin epävarmalla pohjalla. Tulokaskuski ei ole saanut aikaiseksi hyviä tuloksia heikolla kalustolla, ja hän on joutumassa etsimään erittäin todennäköisesti uusia ajomahdollisuuksia ensi vuodeksi.

Nico Hülkenbergin siirto ranskalaistalliin tarkoitti samalla sitä, että vähintään toinen nykykuljettajista saa väistyä ensi vuodeksi. Palmer on ollut vaikeuksissa Kevin Magnussenia vastaan, mikä ei yhtään paranna britin mahdollisuuksia.

Palmer myöntää Autosportille tilanteensa olevan stressaava.

– Tulvaisuuteni painaa mieltäni, se pyörii päässäni joka sekunti. Minulla ei ole varaa virheisiin, mutta en voi ottaa liian varmankaan päälle, koska se näkyisi heti vauhdissani, Palmer toteaa.

Palmerin mukaan suurimmillaan paineet ovat aika-ajoissa, joissa Renault’lla kaikki täytyy saada kohdilleen yhdellä kierroksella. Britin mielestä sekä hän että Magnussen ovat monesti joutuneet pettymään taistellessaan ensiksi veitsen terällä jo lauantain koitoksessa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!